Analyysi vaivattomasti – Tilaa ja selvitä asbestipitoisuus

Aslab Asbesti- ja Kuitulaboratorio edustaa alallaan huipputeknologiaa. Asiantuntijamme takaavat turvallisen ja nopean analyysin. Otamme vastaan niin materiaali-, pöly- ja ilmanäytteet sekä tutkitutamme alihankintana mm. PAH, kreosootti, lyijy, raskasmetalli, PCB-näytteiden analyysit.

Kotitalouksille varmuutta purku- ja saneeraustöihin

Ammattitaitoinen henkilökuntamme selvittää näytteiden asbestipitoisuuden sekä varmistaa remontin jatkumisen ja vaadittavat toimenpiteet. Asbesti on vaarallista, joten jätä ammattilaisten huoleksi sekä analyysi että purkutyöt.

Nopeus valttikorttina sopimusasiakkaille

Huipputason teknologia sekä vankka osaaminen mahdollistavat tarkan ja luotettavan analyysin nopeasti työn jatkamista varten. Aslabin pyyhkäisyelektronimikroskoopissa virheen mahdollisuus on liki olematon ja henkilökuntamme huippuosaaminen varmistaa tulosten saamisen parhaimmillaan päivässä.

Lähetä näyte tai ota yhteyttä

Helppoa ja nopeaa – lähetä näyte postitse Aslab Asbesti- ja Kuitulaboratorioon tai vie näyte vastaanottopisteeseen Saloon, Vantaalle tai Espooseen. Täytä nettilomake tai tulosta PDF-lomake analyysin tilaamista varten. Muista lähettää nettilomakkeen täyttämisen jälkeen näytteiden mukana samat yhteystiedot.

Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on tarve isomman näyte-erän analyysille. Autamme mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Suuremmat näytemäärät hinnoitellaan erikseen, muuten hinnat määräytyvät hinnaston mukaan.

Tilauslomakkeet
AsLab

Palvelemme kotitalouksia ja ammattilaisia koko Suomen alueella

KotitaloudetAmmattilaiset
Tiukat tekniset standardit täyttävät laboratoriotutkimukset
Luotettava Kumppani
Ammattilaisten tekemät asbestianalyysit nopeasti

Ota yhteyttä