Nopeus ja luotettavuus valttikorttina

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Analysoimme niin kotitalousten kuin yritysten asbestinäytteet 1-3 arkipäivän sisällä. Pyrimme analysoimaan näytteet jopa saman päivän aikana näytteen saamisesta.

Hoidamme asbestikartoitukseen kuuluvan näytteiden analysoimisen huipputeknologiaa käyttävissä laboratorioissamme. Postita asbestinäyte suoraan laboratorioomme tai tuo näytteesi meille lähimpään vastaanottopisteeseesi, me analysoimme näytteen turvallisesti ja nopeasti. Paikkakunnalta Tampere voit toimittaa näytteet joko postitse tai viemällä näytteen lähimpään vastaanottopisteeseen Espooseen tai Vantaalle.

Turvallinen asbestinpurku ammattilaisten tekemänä

Asbesti on hengenvaarallista. Asbesti kerääntyy keuhkoihin ja aiheuttaa siten vaarallisia, parantumattomia hengityselinsairauksia. Asbestille altistutaan erityisesti erilaisten purkutöiden yhteydessä, sillä asbestipitoisia materiaaleja voi esiintyä mm. rakennusten julkisivuissa, sisätilojen pintamateriaaleissa ja rakenteiden sisällä. Vain luvan saaneet aluehallintoviranomaisen rekisterissä olevat ammattilaiset saavat käsitellä asbestia. Asbestipurkutyöluvista pidetään rekisteriä valvontaa ja työsuojelun edistämistä varten.

Asbestikartoitus ja purkutyöt lainsäädännön mukaisesti

Uuden, vuonna 2016 muutetun lainsäädännön mukaan kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen kuin purku- tai saneeraustyöt voidaan aloittaa. Remontin yhteydessä tehtävässä kartoituksessa huolehditaan asbestinäytteet laboratorioon mahdollisten asbestipitoisuuksien analyysia varten turvallista remonttia varten.

Vieläkin esimerkiksi ulkomailta tuoduissa rakennusmateriaaleissa piilee asbestialtistumisen vaara. Muuten rakennuksissa käytetyt ehjät tai kapseloidut asbestipitoiset materiaalit eivät ole terveydelle sellaisenaan vaarallisia, mutta mikäli asbestia sisältävät materiaalit rikkoontuvat, vapautuu niistä vaarallista asbestipölyä. Ethän koskaan yritä purkaa asbestia itse, vaan ota yhteyttä aina alan ammattilaiseen.

Postita näyte laboratorioon helposti

Yksinkertaisissa tilanteissa on oikeutettua ottaa näyte itsenäisesti jatkotutkimuksia varten. Me AsLabissa huolehdimme asbestinäytteiden analyysin, jonka tulosten pohjalta rakennussuunnitelmaa voidaan lähteä toteuttamaan turvallisesti. Laboratoriomme auttavat asbestinäytteen analysoimisessa rakennussuunnitelman toteuttamiseksi.

Suoritathan näytteenoton ohjeistuksemme mukaisesti turvallisen lopputuloksen takaamiseksi.

AsLab

Palvelemme kotitalouksia ja ammattilaisia koko Suomen alueella

KotitaloudetAmmattilaiset
Tiukat tekniset standardit täyttävät laboratoriotutkimukset
Luotettava ja vastuullinen toimija
Ammattilaisten tekemät asbestianalyysit nopeasti

Ota yhteyttä